Du sparar upp till 19 200 kr

Zen 90 DFULL

174 900 kr

(Ord. pris 194 100kr)

Privatleasing inkl. 3 års service

2295 kr/mån

CLIO

En frestande småbil

Nya Renault Clio har tilldelats det eftertraktade 5-stjärniga betyget i Euro NCAP’s säkerhetstest 2019. Renaults bästsäljare har testats enligt de nya stränga reglerna som lanserades 2018 och fick högst poäng på marknaden, oavsett segment.

Clio har utvecklats för att man ska kunna njuta i bilen. De innovativa motorerna och det dynamiska och effektiva chassit gör nya Renault Clio livlig, alert, exakt och bekväm att köra.

BÄST I TEST

Vi bilägare har kört nya Renault CLIO

Nya CLIO får högsta betyg på körkänsla, ekonomi och säkerhet framför allt och vinner testet: “Clio växer väsentligt på landsväg och har lugna, trygga rörelser, välvald utväxling för omkörningar, anständig ljudnivå och gott om utrymme för två vuxna i framsätet. På många sätt känns Clio som om den hörde hemma i en större klass” – vibilagare.se

Smarta funktioner gör ditt bilägande bekvämare 

Renault CLIO är utrustad med segmentets största pekskärm med ansluten navigering, trafikförhållanden och bensinpriser, men också direkt navigering till intressanta platser tack vare Google-sökfunktionen.

CLIO är lika bekväm i stan som på landsvägen – en småbil som skyddar dig hela tiden med sin automatiska nödbromsning som har sensorer för att upptäcka fotgängare, cyklister och parkerade fordon. 360-graderskamera och Easy Park Assist hjälper dig att fickparkera. Det finns många anledningar att välja nya Renault Clio. Vilken är din?

Bränsleförbrukning vid blandad körning, Renault Clio Zen TCe 100: WLTP 5,2 l/100 km. CO2-utsläpp: WLTP 117 g/km. Extrautrustning kan påverka förbrukning och CO2. Bilen på bilden är extrautrustad.

Låt oss berätta mer

Hur fungerar privatleasing?

Du hyr (leasar) din bil och betalar en månadsavgift för att köra bilen.

Renault Relax Privatleasing är finansieringsformen för dig som vill ha ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Du leasar din Renault i normalt tre år till en månadskostnad där allt utom drivmedel och skatter ingår. Givetvis slipper du avi- och uppläggningsavgifter. Renault Relax Privatleasing ger dig kontroll över dina bilkostnader och tecknas med en avtalstid om tre år.

Kontakta oss för exakt månadskostnad.

Fördelar med Renault Relax Privatleasing

– Ingen kontantinsats

– Finansiering med Renault Privatleasing

– Renault Försäkring med 15% rabatt på premien

– Renault Serviceavtal med fri lånebil vid service

– 25 öre per liter i extra drivmedelsrabatt under 3 månader med Renaultkort

– Renault Privatleasingsskydd kostnadsfritt i 3 månader 

Hur beräknas månadskostnaden?

Månadskostnaden beräknas på bilens pris, aktuell rörlig ränta, kostnader för försäkring, underhållsservice samt bilens restvärde i förhållande till kärsträckan.

Månadskostnaden plus vägtrafiksskatt plus bränsle. Så får du kontroll över din bilekonomi. Kontakta oss genom formuläret på sidan så hjälper vi dig räkna på månadskostnaden!

Hur fungerar finansieringen?

I månadskostnaden för Renault Relax privatleasing ingår leasing, service och försäkring. (kostnaden för försäkringen är individuell och inte medtagen i våra exempel). Vägtrafiksskatt och bränsle tillkommer. Detta är kort vad det kostar att privatleasa bil med Renault Relax. 

Du behöver inte betala en kontantinsats eller lämna in någon inbytesbil. Du behöver inte låna eller använda sparade pengar. Med Renaultkortet i Renault Relax kan du dessutom förmånligt tanka din nya Renault. 

Efter sedvanlig kreditprövning tecknar du ditt leasingavtal. Efter 36 månader (tre år), när leasingavtalet är slut, lämnar du tillbaka bilen till oss och har då möjlighet att leasa en ny Renault. 

Vad ingår i serviceavtalet för min leasingbil?

Självklart ingår ett serviceavtal när du väljer Renault Relax privatleasing. 

Även nya bilar mår bra av regelbunden omvårdnad och därför ingår ett 3-årigt servicepaket i leasingavtalet. Med fri lånebil när du utför intervallservice enligt Renaults planerade underhållsprogram. Tre års fri vägassistans ingår också. 

Renault Relax serviceavtal innehåller: 

– Byte av motorolja/oljefilter/packning

– Säkerhetskontroller

– Slitagekontroller

– Intervalltillägg, till exempel kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamaxelrem

– Funktionalitetskontroller

hur fungerar försäkringen vid privatleasing av bil? och vad ingår?

När du privatleasar en Renault så ingår det en Personvagnsgaranti. Det är Renault Försäkring som tar hand om en eventuell händelse som Personvagnsgarantin gäller för. Det kan till exempel vara kollision, skadegörelse eller viltolycka. Det innebär att du som kund endast behöver teckna halvförsäkring. 

Väljer du privatleasing så tillkommer försäkring under hela leasingperioden. Försäkringen innehåller halvförsäkring och självriskeliminering djurkollision. Du kan själv även komplettera försäkringen med någon tilläggsförsäkring, till exempel Tillägspaketet där bland annat hyrbil och nyckelförsäkring ingår. 

Vid val av Renault Relax Privatleasing får du dessutom 15% rabatt under leasingperioden och samtidigt får du ett självriskkonto där vi avsätter 300 kr per år (högst 900 kr) via Renault Försäkring. Dessa pengar kan du nyttja om du får en skada som ersätts av försäkringen. Vill du läsa mer om Renault Försäkringar gör du det på renaultforsakring.se. 

Vad händer när jag lämnar tillbaka min leasade bil?

Grattis! Du behöver inte sälja bilen själv eller bekymra dig för bilens värdeminskning. Istället kan du provköra nya bilmodeller och leasa en ny bil. 

Kanske upptäcker du att dina behov har ändrats. Sportmodellen byts mot en familjebil. Eller tvärtom. Om du har kört mer än den planerade körsträckan kan det tillkomma en avräkningskostnad för de extra milen. Även kostnader för eventuella skador kan tillkomma. Vårt tips är att vårda din leasade bil som din egen. 

Kontakta oss så berättar vi mer. 

Finansiering med Renault Relax Privatleasing inkl. 3 års service: 0 kr kontant, 36 månader rörlig ränta (Stibor 90 dgr), garanterat restvärde. Inga uppläggnings- eller aviavgifter Körsträcka 10 000km / år inkl. service. 3 månader fritt privatleasingskydd ingår för privatpersoner 18–63 år. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Alla priser är inklusive moms.

Privatleasing inkl. 3 års service

Ingen kontantinsats

1000 mil / år

Från

2 295 kr/mån

Vinterhjul – 299kr / mån
Motorvärmare – 189kr / mån

Välj mellan två modeller

Clio – Zen 90 DFULL

Spara 19 200 kr

174 900 kr

(Ord. pris 194 100kr)

Privatleasing inkl. 3 års service

2295 kr /mån

  • Aktivt nödbromsningssystem (AEBS)
  • 16″ stålhjul med hjullock
  • Multimediasystem med 7″ pekskärm
  • Aktiv-filhållningsassistans

Clio – Intens 90 DFULL

Spara 21 000 kr

184 900 kr

(Ord. pris 205 900kr)

Privatleasing inkl. 3 års service

2395 kr /mån

  • Parkeringssensor bak
  • Automatisk luftkonditionering, en zon
  • 16” aluminiumfälgar “PHILIA”
  • Multimediasystem med 7″ pekskärm och navigator 

Låter det intressant? Skicka en intresseanmälan så berättar vi mer

Du väljer hur vi ska ses

Vi vill gärna träffa dig, du är precis som vanligt välkommen till vår bilhall om du är frisk. Vi bjuder inte på det vanliga handslaget men leendet är om möjligt ändå varmare än vanligt.

Vill du kunna möta din säljare direkt på deras plats utan att behöva vänta så boka en tid. Vill du hellre ses via en digital kanal så går det utmärkt. Vi möts gärna via chatten på vår webb,  Facetime, Skype, Teams eller någon annan kanal som passar dig. Slå en signal eller skicka ett mail så sätter vi upp ett möte som passar dig.

Få bilen hemlevererad

Vill du vid leveransen att vi ska komma hem med bilen till dig och göra leveransen på plats. Så är det bara att tala om det när du köper bilen. Kostnadsfritt inom 3 mils radie från den anläggning där du köper din bil.

Upptäck andra modeller 

Du sparar upp till 19 200 kr

CLIO

Pris

174 900 kr

(Ord. pris 194 100kr)

Privatleasing inkl. 3 års service

2 295 kr/mån

Du sparar upp till 19 500 kr

CAPTUR 

Pris

199 900 kr

(Ord. pris 219 400kr)

Privatleasing inkl. 3 års service

2 595 kr/mån

Du sparar upp till 29 500 kr

ZOE

Pris

359 900 kr

(Ord. pris 389 400kr)

Privatleasing inkl. 3 års service

3 495 kr/mån

Du sparar upp till 28 900 kr

MEGANE

Pris

234 900 kr

(Ord. pris 263 800kr)

Privatleasing inkl. 3 års service

3 395 kr/mån