Du sparar upp till 19 500 kr

Zen 95 DFULL

199 900 kr

(Ord. pris 219 400kr)

Privatleasing inkl. 3 års service

2 595 kr/mån

CAPTUR

En SUV för alla tillfällen

Ett större bagageutrymme, hög markfrigång och anpassningsbar efter dina behov. Tack vare sin storlek passar modellen lika bra inne i staden som ute på tuffare landsvägar. Oavsett om ditt äventyr tar dig till barnbarnens kalas eller till stugan ute på landet kan du ta dig fram smidigt och enkelt. Renault CAPTUR lanserades 2013 och har sedan dess sålts i 1,5 miljoner exemplar i mer än 90 länder. 

Uppskatta en anpassad upplevelse

Med sin moderna och användarvänliga teknik, sin anpassningsbara upplevelse i bilen och oöverträffad modulerbarhet kan nya CAPTUR anpassas för dina behov och önskemål för att ge dig en unik upplevelse.

Den har den senaste tekniken för att förhöja körupplevelsen utan att kompromissa med säkerheten, samtidigt som den banar väg för självkörning. Koppla av bakom ratten! 

Säkerhet i toppklass

Nya CAPTUR tilldelades maxbetyget 5 stjärnor när modellen testades i Euro NCAPs säkerhetstest. Utöver förbättrad passiv krocksäkerhet är Nya CAPTUR utrustad med omfattande aktiv säkerhetsutrustning som: 6 krockkuddar, automatisk nödbroms (AEBS) med city-funktion som även omfattar oskyddade trafikanter som cyklister och fotgängare, trafikskyltsavläsning och filbytesvarning med filhållningsassistens.

“Jag packade bilen full och körde till Mallorca”

Friheten i att åka iväg till en destination när man själv vill är en ynnest. Annie Thoren, triathlet, har tagit bilen till både tävlingar och träningsläger, oavsett om det varit i Sverige eller inte.

– Jag har till och med gjort en liten avstickare från Barcelona till Paris, säger Annie Thoren.

Anpassa bagageutrymmet för din resa

Matkassar, väskor eller leriga vandringskängor. Din bil ska kunna användas till mycket. För att du enklare ska kunna packa bilen på bästa sätt har Renault CAPTUR ett anpassningsbart bagageutrymme.

Boka en provkörning direkt och upplev CAPTUR på vägarna!

7 anledningar att välja Renault Captur

Renault Captur är bilen för dig som vill ha en smidig SUV som passar både i stan och på landet. Den passar dig som vill ha en mindre bil, men med hög markfrigång, som är lätt att kliva i och ur och som är rymlig, bekväm och trygg att köra – varje dag, oavsett årstid.

Bränsleförbrukning vid blandad körning, Renault Captur Zen TCe 95: WLTP 6,0 l/100 km, CO2-utsläpp: WLTP 135 g/km. Extrautrustning kan påverka bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

Hur fungerar privatleasing?

Du hyr (leasar) din bil och betalar en månadsavgift för att köra bilen.

Renault Relax Privatleasing är finansieringsformen för dig som vill ha ett enkelt och bekymmersfritt bilägande. Du leasar din Renault i normalt tre år till en månadskostnad där allt utom drivmedel och skatter ingår. Givetvis slipper du avi- och uppläggningsavgifter. Renault Relax Privatleasing ger dig kontroll över dina bilkostnader och tecknas med en avtalstid om tre år.

Kontakta oss för exakt månadskostnad.

Fördelar med Renault Relax Privatleasing

– Ingen kontantinsats

– Finansiering med Renault Privatleasing

– Renault Försäkring med 15% rabatt på premien

– Renault Serviceavtal med fri lånebil vid service

– 25 öre per liter i extra drivmedelsrabatt under 3 månader med Renaultkort

– Renault Privatleasingsskydd kostnadsfritt i 3 månader 

Hur beräknas månadskostnaden?

Månadskostnaden beräknas på bilens pris, aktuell rörlig ränta, kostnader för försäkring, underhållsservice samt bilens restvärde i förhållande till kärsträckan.

Månadskostnaden plus vägtrafiksskatt plus bränsle. Så får du kontroll över din bilekonomi. Kontakta oss genom formuläret på sidan så hjälper vi dig räkna på månadskostnaden!

Hur fungerar finansieringen?

I månadskostnaden för Renault Relax privatleasing ingår leasing, service och försäkring. (kostnaden för försäkringen är individuell och inte medtagen i våra exempel). Vägtrafiksskatt och bränsle tillkommer. Detta är kort vad det kostar att privatleasa bil med Renault Relax. 

Du behöver inte betala en kontantinsats eller lämna in någon inbytesbil. Du behöver inte låna eller använda sparade pengar. Med Renaultkortet i Renault Relax kan du dessutom förmånligt tanka din nya Renault. 

Efter sedvanlig kreditprövning tecknar du ditt leasingavtal. Efter 36 månader (tre år), när leasingavtalet är slut, lämnar du tillbaka bilen till oss och har då möjlighet att leasa en ny Renault. 

Vad ingår i serviceavtalet för min leasingbil?

Självklart ingår ett serviceavtal när du väljer Renault Relax privatleasing. 

Även nya bilar mår bra av regelbunden omvårdnad och därför ingår ett 3-årigt servicepaket i leasingavtalet. Med fri lånebil när du utför intervallservice enligt Renaults planerade underhållsprogram. Tre års fri vägassistans ingår också. 

Renault Relax serviceavtal innehåller: 

– Byte av motorolja/oljefilter/packning

– Säkerhetskontroller

– Slitagekontroller

– Intervalltillägg, till exempel kupéfilter, tändstift, luftfilter, kamaxelrem

– Funktionalitetskontroller

hur fungerar försäkringen vid privatleasing av bil? och vad ingår?

När du privatleasar en Renault så ingår det en Personvagnsgaranti. Det är Renault Försäkring som tar hand om en eventuell händelse som Personvagnsgarantin gäller för. Det kan till exempel vara kollision, skadegörelse eller viltolycka. Det innebär att du som kund endast behöver teckna halvförsäkring. 

Väljer du privatleasing så tillkommer försäkring under hela leasingperioden. Försäkringen innehåller halvförsäkring och självriskeliminering djurkollision. Du kan själv även komplettera försäkringen med någon tilläggsförsäkring, till exempel Tillägspaketet där bland annat hyrbil och nyckelförsäkring ingår. 

Vid val av Renault Relax Privatleasing får du dessutom 15% rabatt under leasingperioden och samtidigt får du ett självriskkonto där vi avsätter 300 kr per år (högst 900 kr) via Renault Försäkring. Dessa pengar kan du nyttja om du får en skada som ersätts av försäkringen. Vill du läsa mer om Renault Försäkringar gör du det på renaultforsakring.se. 

Vad händer när jag lämnar tillbaka min leasade bil?

Grattis! Du behöver inte sälja bilen själv eller bekymra dig för bilens värdeminskning. Istället kan du provköra nya bilmodeller och leasa en ny bil. 

Kanske upptäcker du att dina behov har ändrats. Sportmodellen byts mot en familjebil. Eller tvärtom. Om du har kört mer än den planerade körsträckan kan det tillkomma en avräkningskostnad för de extra milen. Även kostnader för eventuella skador kan tillkomma. Vårt tips är att vårda din leasade bil som din egen. 

Kontakta oss så berättar vi mer. 

Finansiering med Renault Relax Privatleasing inkl. 3 års service: 0 kr kontant, 36 månader rörlig ränta (Stibor 90 dgr), garanterat restvärde. Inga uppläggnings- eller aviavgifter Körsträcka 10 000km / år inkl. service. 3 månader fritt privatleasingskydd ingår för privatpersoner 18–63 år. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Alla priser är inklusive moms.

Privatleasing inkl. 3 års service

Ingen kontantinsats

1000 mil / år

Från

2 595 kr/mån

Vinterhjul – 299kr / mån
Motorvärmare – 189kr / mån

Välj mellan tre modeller

Captur – Zen 95 DFULL

Spara 19 500 kr

199 900 kr

(Ord. pris 219 400kr)

Privatleasing inkl. 3 års service

2595 kr /mån

 • Automatisk luftkonditionering, en zon
 • Multimediasystem med 7″ pekskärm
 • Nyckelkort med handsfree funktion
 • Parkeringssensor bak

Captur – Zen 140 DFULL EDC

Spara 20 500 kr

234 900 kr

(Ord. pris 255 400kr)

Privatleasing inkl. 3 års service

3 195 kr /mån

 • Starkare motor
 • Automatisk luftkonditionering, en zon
 • Multimediasystem med 7″ pekskärm
 • Nyckelkort med handsfree funktion
 • Parkeringssensor bak

Captur – Intens 140 DFULL EDC

Spara 21 000 kr

249 900 kr

(Ord. pris 270 900kr)

2994 kr /mån

20% kontantinsats, 50% restvärde, 36 månader. Rörlig ränta 4,95%

Privatleasing inkl. 3 års service

3 295 kr /mån

 • Parkeringssensorer fram och bak
 • Backkamera
 • Tvåfärgad lack
 • Multimediasystem med 7″ pekskärm och navigator

Låter det intressant? Skicka en intresseanmälan så berättar vi mer.

Du väljer hur vi ska ses

Vi vill gärna träffa dig, du är precis som vanligt välkommen till vår bilhall om du är frisk. Vi bjuder inte på det vanliga handslaget men leendet är om möjligt ändå varmare än vanligt.

Vill du kunna möta din säljare direkt på deras plats utan att behöva vänta så boka en tid. Vill du hellre ses via en digital kanal så går det utmärkt. Vi möts gärna via chatten på vår webb,  Facetime, Skype, Teams eller någon annan kanal som passar dig. Slå en signal eller skicka ett mail så sätter vi upp ett möte som passar dig.

Få bilen hemlevererad

Vill du vid leveransen att vi ska komma hem med bilen till dig och göra leveransen på plats. Så är det bara att tala om det när du köper bilen. Kostnadsfritt inom 3 mils radie från den anläggning där du köper din bil.

Upptäck andra modeller 

Du sparar upp till 19 200 kr

CLIO

Pris

174 900 kr

(Ord. pris 194 100kr)

Privatleasing inkl. 3 års service

2 295 kr/mån

Du sparar upp till 19 500 kr

CAPTUR 

Pris

199 900 kr

(Ord. pris 219 400kr)

Privatleasing inkl. 3 års service

2 595 kr/mån

Du sparar upp till 29 500 kr

ZOE

Pris

359 900 kr

(Ord. pris 389 400kr)

Privatleasing inkl. 3 års service

3 495 kr/mån

Du sparar upp till 28 900 kr

MEGANE

Pris

234 900 kr

(Ord. pris 263 800kr)

Privatleasing inkl. 3 års service

3 395 kr/mån